Core Energetics

De Core-inergetix.

De Core-inergetix is een via de computer gestuurde analyse, waarmee met gebruikmaking van technieken uit de quantum mechanica een scan gemaakt wordt. Daaruit kunnen zeer opzienbarende resultaten komen. De database van de computer bevat gegevens van meer dan 20.000 homeopathische en phytotherapeutische stoffen, emotionele thema’s, affirmaties e.d.. Hieruit kiest de computer door analyse van het quantum informatieveld de best bij de klachten passende middelen. Zo is het mogelijk een individueel, op maat gemaakt advies te geven. Met de informatie uit de scan kan men daarnaast een behandeling met Quantum biofeedback inzetten.

Informatiegeneeskunde.
Kiran Schmidt, een van oorsprong Duitse theoretisch natuurkundige en homeopatische heilpraktiker, heeft deze methode ontwikkeld. De core inergetix bestaat uit twee systemen.

Het ene deel betreft de informatiegeneeskunde. Dit werd vroeger ook wel radionica genoemd.
Aan de hand van de database wordt een analyse gemaakt van lichamelijke en psychische klachten.
Het verschil met andere radionica- apparaten is dat de Core-inergetix een betere, reproduceerbare uitslag geeft. Dit komt door het toepassen van het natuurkundige mechanisme van global scaling. Daarnaast was het bij de oude radionica apparaten zo, dat het testen handmatig werd uitgevoerd en de analyse handmatig gebeurde, en daardoor wel een aantal uren kon duren. Een uitgebreide scan maken met de Core-inergetix kost nu met bespreking erbij nog slechts ongeveer een uur.

 Het andere deel, de Quantum biofeedback, is een fysiek systeem, waarmee  u wordt behandeld met zogenaamde Rife en Clarck frequenties en kleurfrequenties. Dit zijn bij specifieke lichaamsdelen passende golflengten, die een herstellende functie hebben.