Photonwave

Artikelindex

De Photonwave Kleur Licht Therapie.

                         
De photonwave is ontwikkeld door de Belgische Leona Vermeire. Zij werkte met een apparaat dat veel in de optologiewereld gebruikt werd, om met behulp van kleuren, die in het oog geprojecteerd worden, verbeteringen van diverse oogaandoeningen te verkrijgen.
Zij kwam tot de conclusie, dat dit apparaat verbetering nodig had .Dit resulteerde in de ontwikkeling van de Photonwave.
Verder ontdekte zij, veelal in samenwerking met de Duitse arts D.Klinghardt, dat het bloot stellen van de oogzenuw aan kleuren combinaties, in een verschillend ritme ook gebruikt kan worden voor andere ziekten, dan die van het oog.
In haar folder geeft zij een aantal aandoeningen aan waarmee goede resultaten bereikt zijn .
Dit zijn:
- deficiënties van het immuunsysteem. 
- allergieën.
- trauma’s.
- huidaandoeningen.
- chronische pijn
- Chronisch Vermoeidheids Syndroom
- ADHD, dyslexie
- emoties op (onder)bewustzijnsniveau
- depressies
- oogdysfuncties
- toxiciteit

Het detoxprogramma, op basis van de methode Klinghardt, is een effectieve methode om te ontgiften zonder veel bijwerkingen (o.a. kwikzilver, asbest, aluminium).

De therapie met de photonwave is een ontspannende methode, waarbij gedurende 15 tot 20 minuten in licht met verschillende kleurcombinaties en in wisselende frequenties wordt gekeken. In de praktijk zien we dat ongeveer 8 tot 10 sessies nodig zijn.